Måns inviger sin nya babysitter

image55

Måns och pappan trivdes bäst i skuggan och stugan vi fick i år kunde inte ligga bättre till, precis vid strandkanten. En fördel med att semestra i en stuga utan rinnande vatten, toa och sånt är att man uppskattar lyxen när man kommer hem. Är man bara lite kreativ går det dessutom utmärkt att skapa egna lösningar, till exempel en babysitter!

Gustav trotsar kylan

image53

Även om det är kallt i vattnet går det att bada. Åtminstone om man är barn och Gustav tillbringade en hel del tid i vattnet.

Malte spanar på båtarna

image52

Det var självklart piren som var Maltes favoritställe eftersom det var den absolut farligaste platsen. Att han inte riktigt har fått kläm på det här med tidsuppfattning blev tydligt när jag ställde frågan om han minns var vi var på semester i fjol: På Ulvön, svarade han helt korrekt. Nästa fråga gällde vad vi gjorde på semestern i år: Åkte hem, svarade han...

Elias myser på klipporna

image51

Ulvön är en fantastisk semesterö när vädret är på sin bästa sida. Det var badväder varje dag under vår vecka i början av augusti. Elias stortrivdes på klipporna där han ägnade sig åt att skapa en "fiskdamm" tillsammans med Joel, Josef och Gustav. Efter några dagar blev det små fiskyngel i dammen. Vi flyttade förstås ut fiskarna i havet innan vi lämnade ön.

Farfar kör fyrhjuling

image49

Pappa Olles lånade fyrhjuling stod högt i kurs hos gästerna på Maltes kalas, företrädesvis den manliga delen. Farfar Herbert tyckte att det var riktigt kul att köra en sväng!

Malte har blivit storkille


image48

Vi har firat Maltes treårsdag och en bil till bilbanan var en av favoriterna bland alla fina presenter han fick.

Lyckad karusellpremiär för Malte

image43

Malte åkte flygande mattan med Elias och hade helkul. Han berättade om åkturen i flera dagar efteråt.

Hej, vad det går!

image42

Gustav och Elias hade kul på tivolit. Efter några varv såg de dock inte riktigt lika glada ut, men hävdade bestämt att de ville åka en gång till när de klev av.

RSS 2.0