Första besöket hos pappa

image82

Första tiden var jobbig men efter några dagar var Olle redo att ta emot barnen. Måns fick stanna hos mormor och morfar men resten av ligan var lyckliga över att äntligen få hälsa på pappa. Den avancerade sängen med massor av knappar (till ett värde av 280 000 kronor) var förstås toppenkul att leka med. Vi hann tack och lov lämna sjukhuset innan någon allvarligare incident inträffade med den dyrbara leksaken...

Sprallgöken Måns kan själv

image80

Måns är en riktig spelevink och en ständig glädjespridare. Glimten i ögat och alltid något på gång. Har vi lite tråkigt är det bara att sätta på musik, för när Måns börjar dansa är det svårt att hålla sig för skratt.

Sista natten med magen

image79

Nu håller Olle på att packa väskan inför morgondagens tripp till sjukhuset. Magen ska opereras och han är förväntansfull. Vi här hemma väntar bara på att han ska komma hem och att det har gått bra.

Måns favoritsyssla

image78

När Måns får vara ute och pulsa i snön trivs han som allra bäst. I alla fall om man bortser från att äta papper, det har han en märklig förkärlek för. Helst toapapper, men hushållspapper och räkningar funkar också bra.

Kameran är hittad!

image77

Jag slarvade bort vår kamera för några veckor sedan, men helt plötsligt dök den upp i ett skåp. Elias poserar i min basker och eftersom jag har gått en kurs i photoshop har bilden snyggats till en aning. Det låg en hel del kläder slängda på golvet men de har Olle tagit bort. Man fick lära sig en hel del på kursen så nu har jag många fler idéer som Olle kan förverkliga:-)

RSS 2.0