Mera julmys!



Jag och Jeanette myser efter maten på annandagen hemma hos Olof och Helen och barnen. Vi hade ett givande julklappslotteri där alla var nöjda. Jag och mamma gick hem med de grejer vi hade köpt själva till lotteriet... Det går nämligen ut på att man antingen väljer en julklapp ur högen eller så kan man ta något som någon annan redan har öppnat men som man väldigt gärna vill ha. Vi får se hur många år vi kan leka den här leken utan att bli osams...

Malte har övervunnit sin tomteskräck



I fjol satt Malte bakom soffan och tryckte när tomten kom, men i år hade hade han tuffat till sig ordentligt. Malte fick äntligen sitt Nintendo DS så lyckan var verkligen gjord. För oss övriga i familjen är också lyckan gjord eftersom vi slipper tjatet om att låna brorsornas spel (inklusive tillhörande utbrott när svaret blir nej)... För övrigt verkar det som att pappa Olle har glömt att Malte har lärt sig att säga R, han jobbar verkligen på att få till den krångliga boktstaven och för det mesta går det bra!

Hjälp, vilken otäcking!



Måns gillade inte tomten, han  satt mestadels i soffan så långt ifrån som möjligt med en bekymmersrynka mellan ögonbrynen. Han var farligt nära från början som synes, men fick hjälp att snabbt ta sig därifrån.


RSS 2.0