Gustav gör tv-debut



Gustav har varit med i en kunskapstävling som ska sändas i TV3 med början den 21 mars, klockan 19 tror jag bestämt att det var. Vilket av de sju programmen han är med i vet vi inte, vi får helt enkelt avsätta lördagkvällarna framöver till programmet med den halvjobbiga titeln.

Hur det gick för honom är förstås hemligt tills det sänds på tv, men det har varit en spännande resa via provet på skolan, andra uttagningen i Stockholm samt semifinalen i Göteborg. Att få vara med om en tv-inspelning var förstås riktigt roligt, även om pappan tyckte att det var småjobbigt att ha en kamera riktad emot sig hela tiden. Mamman är oerhört glad över valet att hänga med till Stockholm och låta pappan svettas i tv-studion!

Spelevinken Måns har börjat prata



Nu har det rasslat till ordentligt för Måns när det gäller att göra sig förstådd. Han snackar ungefär hela tiden och det låter ju enormt gulligt när han försöker formulera sina ord. "Bubbe", "Måss", "Ias", "Uttav", "Atte",  "Bi" och "Köja" är några av de ord och namn som förekommer mest frekvent.

En svängom i stugan



Sedan min investering i slalomutrustning har stugan fått en ny poäng, här kan man ju med lätthet åka både i Storlien och i Åre-Duved. Måns får väl kanske ägna sig åt att åka pulka något år till, men övriga ligan kan man ju alltid få som sällskap.

Det sägs att livet börjar vid 40...



Mamman har haft kalas och det var ju jättekul. Här har jag sällskap av några av mina arbetskamrater som kom på festen; Chatrin, Torbjörn, Ulrica (bakom min rygg) och Lena. Planen var att det skulle bli full fart på dansgolvet, men drar man dit leksaker i form av pingisbord och darttavla får man kanske skylla sig själv... Jag fick i alla fall dansa så det räckte och Orsa skötte musikvalet med den äran. Hade fasligt svårt att stå still, till och med när presenterna skulle öppnas...


RSS 2.0