Måns bjuder på popcorn



Lite läskigt var det allt att bjuda apan på popcorn, men Måns är en modig kille! Att inte aporna blir less på popcorn är en gåta med tanke på att alla besökarna får en näve eller två att mata dem med.

Lindau - en av de vackra städerna vi besökte



Vi lyckades få upp grabbarna i fyren, efter viss övertalning. Men det blev ett kortvarigt besök för hur kul var det att stå där och glo? Mamman tyckte i alla fall att det var värt ett besök!

Fyra grabbar i fyren



Det var många trappsteg i fyren och det gick aningen lättare ner än upp. Utsikten över Lindau var bedårande, men det roade kanske inte Malte alltför mycket.

Måns skuttar omkring - som vanligt



Erik och Jeanette bodde helt perfekt nära både vattnet och stan. Hade det inte varit så förfärligt kallt i vattnet hade vi haft väldigt nära till badet. Måns vägrade dock hoppa i men hade kul ändå med alla stenar.

Elias första - och sista - dopp i Bodensjön



Bodensjön var - om möjligt - kallare än Storsjön men Elias lyckades doppa sig. Vackert är det i alla fall!

Godisgrisen Erik bjuder grabbarna



Det allra första Erik gjorde var att förse grabbarna med varsin godispåse. Plötsligt var de alldeles tysta och satte sig lugnt och stilla i vardagsrummet. Ganska skönt efter fyra inte så stillsamma timmar på tåget...

Erik och Jeanette



Erik och Jeanette tog med oss på en hel massa skojiga utflykter. Här är vi på väg till Konstanz för en shoppingtur till grabbarnas stora förtret. Olle tog dock med dem till ett akvarium med häftiga fiskar, så alla fick en bra dag.

RSS 2.0