Vårt nya kök!



Här är vårt nya, underbara kök! Vi är SÅ nöjda med den stora ytan och det blev mycket bättre än vi kunde vänta oss. Jag tycker i och för sig inte att vidvinkeln ger det riktigt rättvisa, men jag återkommer med nya bilder så snart fotografen har bytt objektiv på kameran...

Och så här ser det ut från andra hållet:


Världens ljuvligaste ungar!



Nu håller grabbarna på att bli stora, var och en på sitt eget lilla vis! Gustav byter skola till hösten och börjar i Lit, något han ser fram emot väldeliga! Elias blir storkille i Bringåsen då han börjar femman och blir äldst på skolan, åtminstone nästan äldst för han ska ju gå femman två gånger... Malte börjar skolan i höst och hoppar och skuttar inför varje inskolningsbesök, han har växt ifrån dagis och håller på att längta ihjäl sig till skolan! Måns blir ensam kvar på dagis av syskonen, något som jag tror är lyckat. Han håller för tillfället på och kämpar med att lära sig olika tidsuttryck och det låter så himla gulligt när han försöker sig på något:

"Jag ska hoppa studsmatta igår fem över halv".

Fullständigt glasklart, eller hur!? Här är en annan variant:

"I söndags vill jag åka till Sara".

Med gemensamma krafter



Tänk, så skojig den lilla bilen hade varit om den hade fungerat! Grabbarna hade ändå riktigt roligt med bilen i lördags när vi hade kalas. De kämpade och slet och körde upp och ner för uppfarten och jag tror att det var lika kul att skjuta på som att sitta i!

RSS 2.0