Grattis till lillebror!



I dag fyller lillebror 38 år och vi säger förstås grattis! På bilden sitter han antingen och funderar på vad han ska äta eller så lägger han upp taktiken för hur han ska bemöta den otroligt dåliga service vi fick på just den här restaurangen. Maten var riktigt bra, åtminstone för alla som fick mat. Olle blev utan eftersom de glömde bort hans beställning, så när barnen var lite lagom less på att vara på restaurang och Måns hade rymt x antal gånger så fick Olle äntligen sin mat. Trots Eriks argumentation med både kypare och ägare så fick vi minsann betala fullt pris.

Erik, en liten present har landat på din bank i Tyskland, kanske inte den allra mest fantasifulla gåvan och kanske inte heller den smartaste med tanke på finanskriser och annat elände. Men storebror och jag kom överens om att det i alla fall är bättre än en blomma som ju vissnar (troligen snabbare än pengarna sjunker i värde...). Konsumtion är å andra sidan det enda som kan få fart på hjulen igen, så det gäller väl att alla tar sitt ansvar :-)

Peter firades med årets party på bygdegården



Det var ett hejdundrande 40-årskalas på bygdegården i fredags och det känns aningen jobbigt att ta över stafettpinnen med tanke på att jag är näste man på tur... Det blir ju helt omöjligt att få till en lika fantastisk tillställning som Peter och Pia lyckades med och kanske får man tänka om en aning på den här fronten!?

Kul med basket trots förlust



Jag lyckades med konststycket att gå på basketmatch med de stora grabbarna trots att Olle jobbade kväll och det var riktigt skoj, trots att matchen var bedrövlig. Åtminstone om man bortser från första perioden som var alldeles lysande! Våra miner tyder på att bilden är tagen när det börjar gå utför...

RSS 2.0