Världens sötaste Olivia



Barnens lilla kusin, typ, börjar bli stor. Egentligen är det ju mamma Emma som är barnens kusin, men det låter så avlägset med kusinbarn så lilla kusin får det bli. Hon är underbart charmig och ler som synes jämt!

Måns och Malte myser i poolen



Måns och Malte fick en mysig dag i solen på Ängegatan igår. Bilderna har jag snott från kusin Emmas blogg, hoppas att det var okej... Måns är en kul kille full av bus, han är extra allt kan man kanske säga. För någon vecka sedan målade han grannarnas lekstuga med händerna, eller kanske snarast lekstugans fönster och lite andra ställen som inte var tänkt att bli målade. Igår slog han till igen och den här gången var det inte lika lätt att rätta till. En vass sten och en fin, blank bil inom räckhåll. Resten går kanske att räkna ut? Olle diskuterar i alla fall det hela med försäkringsbolaget nu!

Pool i lyxförpackning



En dag drog vi iväg till ett vattenland, och det var ju en riktig höjdare! Malte hade massor av rutschkanor att välja på och vid två tillfällen drog vågmaskinen igång vilket var KUL!

På hemväg från stranden



Mamman fick ett par timmar på stranden på förmiddagen, sedan var det dags för poolen där Malte trivdes allra bäst. Det var inte så barnvänligt på stranden eftersom det blev djupt ganska snabbt, men Malte gillar inte att bada i havet så det var inget större problem. Mamman hade däremot väldigt roligt i de stundtals ganska stora vågorna!

I Turkiet var sommaren i högform



Här hemma är det kanske lite si och så med somrigheten, men i Turkiet blommade det överallt. En härlig start på sommaren, och det blev inte sämre av att få rapporter från Jämtland om fyra grader och snöblandat...

Delfinshowen var en höjdare!



Delfiner är mitt favoritdjur, näst efter katter! Vi var på en delfinshow som var väldigt underhållande med bra musik, härliga konster och god (och extra dyr) glass! Malte undrade hur delfinernas tänder ser ut, och som den pedagogiska mamma jag är så bad jag delfinen att gapa...

Världens bästa Malte!



Malte och mamman hade en underbar vecka i Turkiet. Det var så mysigt att få rå om Malte ordentligt, det är ju svårt att hinna med i vardagen med alla barn, jobb och allt annat som ska göras.

RSS 2.0