Erik och Jeanette kom på besök



Vår resa fick en riktig guldkant när Erik och Jeanette kom på besök  till Sardinien. Vi träffas alldeles för sällan och det var jättekul att de kom och hälsade på några dagar. Vi hann med flera roliga utflykter och Eriks och mitt försök till att ta oss från supermarketen till lägenheten lär gå till historien. Vår officiella version var förstås att vi såg oss omkring i de intressanta omgivningarna, men inofficiellt kanske man kan avslöja att det var ett tappert försök att hitta hem... Det tog en stund, men varken Elias eller Malte misströstade så mycket utan de litade på oss till hundra procent! Nu hoppas jag att de kommer och firar jul med oss, för det är ju så himla trevligt när vi får besök från Tyskland.

Finn femtio "fel"



Sedan i mars har ofattbara femtio kilo lämnat Olle vilket förstås gör tillvaron betydligt lättare för honom. Det går över förväntan och egentligen märks det ingen större skillnad alls i vardagen. Åtminstone inte åt det negativa hållet, positiva skillnader finns det förstås mängder av!

En trygg famn



Gustav är en av Maltes absoluta favoriter. För det mesta, åtminstone!

Tripp, trapp, trull



Vi kunde inte ha bott bättre! Fem minuters gångväg till stranden, den supermysiga gamla staden och lekparken (inklusive Mc Donalds...). Det blev en och annan middag i parken för grabbarna och här spenderade de gärna en hel del tid.

Mera glass!



Vi hade en hel dag att slå ihjäl i Nyköping innan flyget skulle gå till Sardinien och för Malte blev det en lång väntan. Lite glass efter maten, satt dock inte helt fel.

Glass i stora lass



Malte var lite nervös inför resan för att det inte skulle finnas någon glassfabrik på Sardinien och kanske inte heller någon klubbfabrik. Men nog fanns det glass, alltid! Elias skippade skeden och åt med ansiktet, som synes, men det är en alldeles underbar sommarbild, tycker jag.

På tal om klubbor gjorde Måns en luring vid kiosken. Malte var i full färd med att beställa sin dagliga glass, alldeles själv på engelska!, och helt plötsligt hör jag en liten tjej börja gallskrika. När jag vänder mig om får jag syn på en helnöjd Måns med en klubba i munnen. Tjejen hade däremot ingen klubba längre...

RSS 2.0