Sjödin AB åter till Sverige



Så har Sjödin AB återvänt till Sverige efter en välförtjänt utflykt till Italien. Verkställande direktören, den lille mannen med hatt, är inte helt nöjd med hur hans springpojkar (inklusive den enda flickan i företaget) skött sitt uppdrag under resan, men förklarar att han detta till trots gärna återvänder till den skojiga ön.

- Uh!, säger Måns samtidigt som han spanar in ytterligare en klubba i kiosken där större delen av tiden på resan tillbringades.

- En med apelsinsmak den här gången, det gäller ju att uppleva lite nytt också, tillägger vice vd (till höger i bild) som även han gjorde fjorton turer per dag till någon av de kiosker som fanns inom räckhåll.

På bilden saknas en stor del av personalstyrkan. De tillbringade hela dagen på Aqua Fantasy i några häftiga rutschkanor på behörigt avstånd från företagsledningen som kan vara ganska krävande. Bakom kameran står en av dem som faktiskt har trott sig vara vd i företaget men som numera har insett den bistra sanningen.

Nu börjar det nya verksamhetsåret för företaget och för vd och vice vd väntar nya utmaningar på förskolan. Resten av styrkan återvänder till sina vanliga rutiner och faktum är att det ska bli väldigt skönt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0