Gustav gör tv-debut



Gustav har varit med i en kunskapstävling som ska sändas i TV3 med början den 21 mars, klockan 19 tror jag bestämt att det var. Vilket av de sju programmen han är med i vet vi inte, vi får helt enkelt avsätta lördagkvällarna framöver till programmet med den halvjobbiga titeln.

Hur det gick för honom är förstås hemligt tills det sänds på tv, men det har varit en spännande resa via provet på skolan, andra uttagningen i Stockholm samt semifinalen i Göteborg. Att få vara med om en tv-inspelning var förstås riktigt roligt, även om pappan tyckte att det var småjobbigt att ha en kamera riktad emot sig hela tiden. Mamman är oerhört glad över valet att hänga med till Stockholm och låta pappan svettas i tv-studion!

Kommentarer
Postat av: Marianne

Hej!

Här har det rasslat till också, flera nya inlägg! Jag antar att det är Sveriges smartaste barn ni har. Och nu är hon 40 - mer tant än så blir man inte :) själv har jag länge dit ;) Men GRATTIS till dig!

Kram

2009-03-19 @ 12:28:28
Postat av: Charlotta

Hej, nu har vi sett snygg-Gustav på tv, Jättekul!! Vi var hos Bettan Tobbe och Simon och tittade. Simon 8 år var jätteimponerad: KÄNNER ni den killen?? Vilka svåra frågor. Bra jobbat Gustav!!



Kram från Aspnäs

2009-04-05 @ 13:28:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0